Vad gör man nu?



När ensamheten knackar på...

Nu har Lena åkt tillbaka till småland. Jag sitter ensam på mitt minimala rum i Bollen. Jag orkar inte göra någonting, allt känns meningslöst. Orkar fan inte ens att blanda mig en kopp kaffe, då är det jävligt illa. Efter att jag hade vinkat av Lena på stationen tog jag omvägen hem via drottninggatan. Vet ännu inte helt säkert varför. Antar att jag kanske ville ha något att fylla tomrummet med.

I vilket fall som helst, fastnade jag inne på Game, en tv-spelsbutik. Jävligt klaustrofobisk liten bod faktiskt. Där hittade jag ett hyfsat substitut verkade det som. bättre begagnade tv-spelskonsoler. Blev ärligt talat väldigt frestad att köpa någon meningslös plastlåda att fördriva min tid i ensamhet med. Som tur var så hade inte allt mitt förstånd runnit ut i sanden. Jag hörde en röst i bakhuvudet som befallde mig att släppa konsollen och spara pengarna till att möblera det nya boendet med.

Har äntligen fått bekräftat att jag får flytta in i vattentornet, var och skrev på kontraktet i fredags. Nu återstår bara att ansöka om bostadsbidrag. Tornet är aningen dyrare än bollen, och antagligen lite högre standard än vad jag har vant mig vid här..

Vet inte vad jag kan tvinga er att läsa för övrigt skitsnack.. så jag antar att det får räcka för den här gången.
Om någon vill sälja ett tv-spel äckligt billigt så lämna en kommentar.

Ha det så stjärtligt!


Seg söndag.


Visst fan hade jag rätt.

Vi hyrde faktiskt inte film förrän igår kväll. Men visst fick man backa på sina krav. Här ville man se något smart och speciellt. Men icke! Diskussionen slutade i att vi nöjde oss med filmen Click. Någon slags moralisk jätte-amerikansk komedi med Adam Sandler. Visst, jag får väl antagligen erkänna att jag enligt vissa har kass humor. Eller så är det dessa personer som har kass humor. Hursomhelst, så var den ganska rolig till och från. Men det är oviktigt, det väsentliga är att man aldrig kan välja rätt film om man är kille och ska hyra film med sin tjej.

Det verkar fan vara något i den manliga genetiska koden som gör att man alltid står och byter film med varann och läser "baksidan". Denna läsning avslutas med att båda skakar lätt på sina huvuden och ställer tillbaka boxarna. Denna procedur upprepas i drygt en timme, alltså tills jag inte ens är sugen på att se någon film längre. Då! Då, slår hon till, och kommer dragandes med en liten vit och blå box med en ful liten man som man sett förut. Och jag tänker bara:
"För i helvete, vi tar den och går. Så vi kommer hem någon jävla gång!"

Så blev det, och nu sitter jag här och har haft en mysig morgon med min sadistiska flickvän. Är öm överallt och längtar efter en kopp kaffe... Längtar också på besked ifrån studentbo. Men det får man väl ha tålamod med.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg, det har jag i alla fall haft. Måste bara tilläga att jag hatar människor som lyfter sin telefonlur utan att säga någonting! Jag ska leta upp er och döda era förbannade husdjur!

Mycket kärlek från Daniel!

Magnus säger sanningen

Helg med flickan min.



Ikväll kommer hon.

Strax efter klockan sex ikväll ska jag möta upp Lena på stationen. Fan vad jag har längtat! Det jobbiga är att jag inte har råd att skämma bort henne så mycket som jag vill nu när vi äntligen träffas igen. Men vi ska i alla fall ta det lugnt och vara hemma och kolla på film, bara ha det mysigt och skönt.

Där kommer vi till det första problemet för en kille. Jag kommer antagligen vilja hyra en helt annan film än vad hon vill se och hon kommer tjata om att jag kan se såna filmer när jag är ensam. Okej, visst kan jag göra det. Men för den sakens skull vill jag inte se en äcklig hollywood soppa om en stackars framgångsrik singeltjej som inte kan finna lyckan med någon av de ursäkter till män hon tagit hem från krogen och knullat. Ja, jag skrev ordet, du läste det! Du vet också att hon inte satt och drack te till klockan fyra och att han sedan sov på soffan.

Nog om det, i vilket fall som helst kommer vi att stå och välja film halva kvällen för att tillslut kompromissa om en film ingen av oss vill se. Detta kommer resultera i en mängd dåligt maskerade pikar hela kvällen om det ena till det femte. Problemet ligger i att tjejer i allmänhet har en slags genetisk kodning som gör att de vill se moraliskt och politiskt korrekta s.k. romantiska komedier av hollywoodmodell. De vill se gråtande blondin som fått för lite kuk, vars enda njutning är att sitta i soffan om fredagar och suga på en liten sked med glass. Men hennes liv i ensamhet räddas av att hon råkar snubbla på gatan och falla i famnen på "den rätte", en man som stämmer in på den saknade fadersfigur som hennes elektra komplex bygger på.

Nu har hon äntligen hittat en man som ser ut och beter sig som hennes pappa och som det faktiskt är okej att hon suger av. Är inte Hollywood sjukt så säg?

Med Hjärtliga Hälsningar Daniel Odén
"Själv så är jag troslös, jag föredrar nämligen boxers."


Arbetskväll.



Veckans tristaste dag.

Jag tycker inte om torsdagar, det är en av de många saker jag inte tycker om. Simon brukar kalla mig för bitter när jag uttrycker mitt missnöje. Jag tycker i de flesta fall att han är en glädjedödare när han gnäller över självklarheter. Jag är kanske en smula bitter, men det är inget jag brukar ta skada av. Jag trivs med att höra min egen röst, så som jag själv hör den när jag pratar i alla fall.

Anledningen till att jag inte brukar tycka om torsdagar är att jag är van vid att de är gräsligt tråkiga och händelselösa. Det finns sällan något att göra på torsdagar och om det tamejfan ska regna en dag i vecka så visst är det på torsdagar. Det är många som dela min uppfattning om torsdagar, det borde de göra i alla fall. Nu är det inte längre så att torsdagar är helt händelselösa, i alla fall inte i Norrköping. Här är torsdagar mer som lillördag, som i resten av landet heter onsdag. Något som man här i Norrköping tydligt har missat.

Den största anledningen till att torsdagar ligger i onåd är att jag ska jobba ikväll. Jag tycker inte om att jobba, definitivt inte på min nuvarande arbetsplats. Det är så tråkigt att jag fantiserar om att hoppa i strömmen med betongkängor. Eftersom jag har tystnadsplikt så får jag inte avslöja något om mitt arbete, men vi kan säga som så att jag antagligen kommer behöva vara trevlig och ringa mycket. Som en del vet, kan jag ha svårt för att vara trevlig ibland.

Ser fram emot morgondagen, Lena kommer imorgon. Kan knappt bärga mig om jag ska vara ärlig. Försöker att inte tjata så mycket om det, men det är väldigt svårt. Jag vet hur illa jag tycker om folk som tjatar om sina respektive hit och dit. Jag vill verkligen inte bli en sådan. Turligt nog kan man inte hållas ansvarig för alla sina handlingar när man är kär.

Det var dagens meningslösa inlägg. Tack för mig!
"Det dödas allt för lite människor i världen, tycker jag."

Intessant

Grattis till Choklad- och Vykortstillverkarna



Idag gnuggar de allt sina feta händer och deras ögon glänser av pengalust!
självklart menar jag dem! De rika giriga asen som skapat en kommersiell högtid
av Valentins dag i almanackan. Idag knallar varenda kotte och hans brorsa runt och
inhandlar choklad, rosor och gulliga vykort som om det inte skulle finnas någon morgondag! Varför i hela världen gör man detta?!
Alla hjärtan

Men, det är ju alla hjärtans dag! Skriker ni i samlad hamsterkör så att mina öron söker skydd bakom mina ögonlock! Ja, jag vet väl för fan att det är Alla hjärtans dag! Jag är inte riktigt SÅ dum i huvudet!

Men varför undrar jag, varför gör man sig allt detta besvär just idag? Varför kunde du inte köpt en bukett rosor och lite chokladpraliner till din älskade förra onsdagen? Vore det fel av dig att uttrycka din uppskattning spontant? Självklart inte, du tänkte bara inte på det. Det är ingen som tänker klandra dig för det, förutom din flickvän. Jag skriver flickvän av den enkla anledningen att killar tenderar att inte göra så stor sak av sådant.

Visst det finns alltid undantaget som bekreftar regeln, men i uppskattningsvis 7 fall av 10 så känner pojkvännen inte något större behov av att uppvaktas med blommor och choklad. Han är bara glad om han får hemlagad mat och en öl till fotbollskväll utan något tjafs! Tänk vad lite vi killar begär! Jag begär ännu mindre, jag är nöjd med ölen, skiter ärligt talat fullständigt i fotbollskvällen!

Summan av kardemumman är som sådan att vi tar oss förbannat sällan en tankeställare! Vi kör på i samma invanda spår utan tanke, som råttor i ett forskningslabb. Vi visar bara uppskattning för varann när det står i almanackan, eller när köpmannaföreningen säger åt oss att handla FÖR dyra rosor och FÖR dyr choklad för att vi ska visa att vi bryr oss om varann! Kommersialiseringen av världen har gått för långt, och den gjorde det för länge sedan!

Jag hoppas verkligen att min flickvän vet att jag älskar henne och att jag visar det så pass bra att jag inte behöver köpa rosor, presenter och choklad för att hon ska förstå det! Missförstå mig inte, jag köper mer än gärna några dussin rosor och någon snaskig present, men inte för att det är den 14:e februari. Jag gör det lika gärna den 3:e mars! Men jag gör det för att hon är min fasta punkt i tillvaron och hon behöver bli bortskämd minst lika mycket som jag blir varje dag jag får vara med henne.

Jag heter Daniel Odén och vill tacka för mig!
Ge lapplisan lite dricks och kör inte nykter, ingen annan gör det!