Tandräkarläkning...


Det var kanske roligare igår kväll.. men det blev i alla fall vekcans felsägning!
Jag har varit ganska duktig idag.. jag har varit på studiebesök på SR Östergötland, jag var en av totalt 7 som orkade pallra sig dit. Inte särskilt oväntat att det inte blev så många på det besöket..

Inte nog med detta! Jag har även skrivit klart min recension, den blev över 2 sidor lång! Duktig klapp på axeln till mig själv! Jag har även tagit hand om min krassliga stackars flickvän. Det är synd om henne, hon har feber och annat skit. Det är inte lätt när våren kommer för fort! Ska väl ta och laga lite mat snart elternativt störa Johan. Jag ska nog fan störa Johan!!

Men först ska jag kolla på  den Lilla Kycklingjäveln med Lena!

The Geek Shall Inherit the Earth!



Någon Gång...


...Ska man väl bogga.

Det var ett tag sen man orkade krypa ner på golvet och skriva i bloggen.. Dåligt jag vet. Använder väl mest bloggen som ursäkt när jag egentligen har bättre saker att göra.. t.e.x. skriva recensioner eller analyser av recensioner..  Jag får väl på grund av min ganska spartanska möblering ta ch sätta mig i Spetsen nån kväll nu och skriva mina uppgifter så det lbir gjort i alla fall.

Det är jobbigt att man är så jävla snål att man inte vill köpa ett nytt skrivbord, utan istället jagar blocket in och ut efter ett... alla vill ju ha såna ofantliga summor för sina gamla skrangliga skrivbord. Ocker, är vad det är! Skam för de blocket försäljare som vill ha 1500:- för ett vingligt gammalt bord som laminaten flagnar från spånskivan på...

Aja, jag får väl göra som Simon säger och snickra ett bord av kottar och pinnar jag hittar här utanför vattentornet...

Nu orkar jag inte sitta huka mig här mer ikväll..


Med syra och rivjärn...


...ska jag skrubba bort ditt jävla flin.

Idag har jag blivit hånad för att jag klarar av att tvätta av en människa som inte klarar av att tvätta. Han har för vana att ta med sig sin smutstvätt hem till sina föräldrar när han åker hem och hälsar på. Jag tycker det är tragiskt att man ska bli kallad för kärring enbart för att man har nått en insikt om att man kanske ska försöka att klara sig själv. Men det är väl inte mycket att göra något åt...

Som sagt med syra och rivjärn ska jag skrubba bort ditt jävla flin.


Flyttad...



Då har man...

...Lämnat bollen bakom sig. bokstavligt talat har jag lämnat bollen bakom mig. Jag sitter nu på golvet i mitt rum på elfte våningen i det röda tegeltornet även känt som vattentornet. Skillnaden är ganska märkbar. För de som varit på Bollen så har de säkerligen märkt att det är (för en del) ett väldigt krävande sätt att bo. Just nu så är mina enda bekymer avsaknaden av förvaringsutrymmen och lite lampor och kanske ett skrivbord att ställa datorn på... det blev en liten lista i alla fall..

Det jobbiga var inte själva flytten utan det faktum att jag var tvungen att städa ur mitt bollen-rum med en sopborste och en redan ganska skitig skurtrasa. Det fanns inget imponerande utbud av städartiklar på den våning jag bodde på. Sedan kom en liten städfascist och gnällde och klagade på att det låg damm på diverse lister jag hade dammat av 14 gånger innan han kom. Det är här vi kommer till problemet på Bollen.. Problemet på bollen är att INGEN städar ordentligt, det finns inte ens en dammsugare på min gamla våning. Skulle man försöka att städa så grusas ens städning, bokstavligen av de gymnasieungdomarna som fått den äran att renovera diverse skåp till rum på bollen.

Mer om detta i ett senare inlägg... Nu ska jag dricka kaffe. HEJ!