Oljeidioti

Om USA är främst i världen

    på att minska utsläppen av växthusgaser och arbetet för mer miljövänliga bilar, båtar, bussar, tåg osv osv
så är jag tamejfan Chuck Norris! Jag tycker nästan att det är komiskt när en person som nästan personifierar oljeidiotin (George W. Bush) som dessutom startat ett krig för att tjäna in mer olja till den oktantörstiga amerikanska befolkningen, som för övrigt verkar tro att olja är en konstitutionell rättighet, håller ett tal med detta budskap. Ta bara det faktum att man i USA faktiskt på allvar verkar ha en uppfattning om att olja är en USAnsk rättighet. Att staten på något sätt har ett tvång att tillhandahålla denna vara. Att snack om el-bilar är en direkt attack mot det USAnska sättet att leva och den "stabila ekonomin" m.m.  IDIOTI jag tycker synd om dem. varför verkar det som om det är olagligt att ha åsikten om att vi angriper hela den här klimathotet-hysterin i helt fel ände?

    Varför ska jag bli skampålad för att jag anser att det enda vettiga i nuläget, om det nu är så akut, är att totalförbjuda förbränningsmotorer. Visst alla säger att det är Socioekonomiskt omöjligt att förse alla med en el-bil.. JA, men varför ska alla satans människor ha en eller flera bilar? Kan inte folk ta bussen? det är billigare man slipper somna vid ratten och somnar nån jävel vid ratten på sin ego-kapitalistbil och kör in i bussen du åker med är det ego-kapitalisten som ligger brunt till i risskålen!

Jag tycker dessutom att någon borde väcka FN och få dem att sparka USA ut ur Irak innan de gör ännu mer skada i en kultur de inte begriper eller ens försöker förstå sig på. Särskilt med tanke på att större delen av USAs invånare tror att de är där för att försvara USA?! WTF?! var i helvete har ni bott de sista 5 jävla åren?! Irak har för i helvete inte  direkt attackerat Irak!?! så att USAnerna förstår; God Damn Retards! USAnska soldater är där för att "bringa demokrati" till ett stackars underutvecklat infödingfolk, sett med deras ögon.. Undrar när något demokratiserat och utvecklat land i den här världen ska invadera USA och bringa lite demokrati där?

Daniel Odén

Återupptagna projekt.

Idag har det äntligen gjorts lite saker.. jag har sovit ut.. visserligen på soffan, dumt. jag har diskat =bra!  jag har handlat mat = bra! jag dricker en murphy's stout nu.. - Mycket bra! Jag har sett på Into The Wild som kommer recenseras på filmcensur (länk finns intill) senare.. Jag har även börjat bearbeta lite skelett i garderoben i och med att jag återupptagit mitt gamla projekt svenska hjärtan. också något som känns väldigt bra!

Det sista på listan kommer sig av att jag fick en plötslig stund av total klarsyn eller på engelska " a moment of clarity"
Jag såg bokstavligen hela mitt liv passera i mitt huvud och insåg hur sjukt fort det har gått att komma till 20 strecket.. det skrämde mig lite att jag sällan tar tag i saker utan låter möjligheter passera. Mest av ren feghet. Jag är feg. Jag borde chansa mer! Jag är mogen att chansa nu, tror jag. Jag tänker satsa på hemmalaget så att säga.. Det är dags nu!

Det här är en viktig dag i mitt liv. Den 9 mars 2008. Precis som oktober 2006 blev en viktig månad i slutet av mitt förra liv.

Chuck Norris can kill two stones with one bird..

Uppdatering kommer snart.. ska bara leva lite först..

var inte så jävla otåliga!