Händelserikt

Händer mycket nu.. Magisterkursen är påbörjad och jag har ingen aning om hur jag ska få det att gå ihop. Har otroligt lite idéer och de föreläsningar som var ens inspirationskälla verkar vara som bortblåsta. Jag hyser ytterst lite hopp till morgondagens arbetsmöte, men hopp trots allt.

I helgen blev jag full. Fick besök av Morbror och kusin Johanna, sa jag att jag blev jättefull? Fredrik delade med sig av sitt recept på vitsås till pizzabagarna.

Lena var också uppe, inte att förglömma. Underbart! Mys med film och godis! Hon har åkt tillbaka till Högsby och jag är återigen lite vilse i min tillvaro. Note to Self: skaffa en värdig handsfree.

Idag skulle jag göra research till arbetsmötet i morgon, blev inte av.. FY! Dåhli! Jag har i alla fall gjort en disk, storhandlat, typ, på Maxi med Simon, Daisy och Camilla (ej en rangordning). Konklusion; mat är dyrt!

Sedan har vi hjälpt Helena att fly Evagården, gick sjukt fort! Vi var en mindre bataljon på det uppdraget, med bättre logistik och samordning hade vi inte ens klockat en timme. Men 1h20min får duga.

Om lite drygt en vecka fyller man år igen. Men har man inga förväntningar blir man i alla fall inte besviken... Undrar vad jag ska ge mig själv i år? Varför blir jag deppig runt den 7:e?