Ungefär lika djupt...

... Som en stens självpresentation.

Ja, det jag menar är om en sten skulle skriva en presentation av sig själv skulle den nog se ut som de flesta personporträtt man kan hitta i en blogg. Jag menar, om man går in på en slumpvis vald blogg på listan över mest aktiva bloggare och sedan klickar på personens beskrivning av sig själv... Nej, fan jag orkar inte... Det är ju uppenbart vart jag vill komma! Jag vill helt enkelt idiotförklara ca 40% av sveriges blondiner.. Det går inte för sig... Jag har inget att grunda det på...

Hursomhelst, vi hade en ganska produktiv dag idag.. Det blev en del gjort på uppsatsen och hel del annat sagt också.. Själv så kan jag inte riktigt koncentrera mig på uppgiften längre. Jag vill hellre ha sommarlov.. Eller egentligen vill jag mer ha det som det var under nolle-P liksom njuta av det fina vädret i Norrköping med de stjärnor man lärt känna här under året. Känns som att vi verkligen behöver en ksm kick-out! Kanske typiskt nog, blir så nu på fredag då det är grillfest i parken. Själv ska man ju sitta på tornet i den festen.. Fast suger den så är det ju parken som gäller!
Nu är det helt klart dags att knata bort till Simon och fixa en grej till vårt sista radioprogram nu på Tisdag kl 21: 00!
studentradion

Hej svejs grus och gnejs!
Timon Hemul - Jimi Hendrix official spamclub

Kvinnlig logik?

Vad är det?

Jag förstår bara inte hur den funkar, den lite kluven och obegriplig...
Jag tror inte ens kvinnor förstår den.. Det bara funkar så och så har det alltid varit.. Ungefär som hur saker och ting styrs i skolmatsalen, äldreboenden och i förhållanden.. D.v.s. alla områden där kvinnan bestämmer.. Det bara är så.. Man kan inte förstå.. Jag önskar att jag kunde förstå, men det går inte. Och så kommer det alltid att vara, Jag är ledsen för det!
Men, Lena, du får helt enkelt bara vänja dig vid det.. Det finns inte någon annan utväg. Du får leva med det..
Jag älskar dig, även om jag inte förstår hur du tänker ibland..

Så det var veckans klyscha.. sug på den till nästa vecka..
Hej Hej

Arvingarna kramar Mayhem

I kvällens epsiod av varför Jimi Hendrix inte spelar på klubb republik ska jag och min lakej reda ut begreppen ordentligt. Vad är Norge för något? vilka är dansbandet mayhem respektive dödsmetall bandet Arvingarna?
Vilka är bäst på att förmedla känslan av genuinitet? Vi kommer ha en liten diskussion om högt och lågt. Varför envisas ksm:are med att vara präktiga förståsigpåare och ha finast smak?

Kan man säga att det finns ett KSM syndrom? Hur ligger det till med Apans habitus? Det är en av många frågor vi vill besvara i Varför Jimi Hendrix inte spelar på Klubb Republik denna tisdagskväll!


Väl mött och mycket nöje!
Jimi Hendrix official spamclub

Bror duktig...

...

Ska det vara jag det? En väldigt bra fråga man ska ställa sig ibland. Jag vet inte säkert, men jag har fått intrycket av mig själv som lite av en bror duktig. Jag kan vara kvick med att rätta folks fel eller bara påpeka skitsaker. En väldigt irriterande egenskap tycker jag. Jag finner den särskilt irriterande hos andra människor. Det värsta är när andra duktiga bröder lever ut sin duktighet över mina brister. Jag lever i en liten bubbla där jag har övertygat mig själv om att jag inte riktigt har några brister.

Fast hur man än försöker kommer någon liten duktig fan och påpekar något litet skitfel, särskilt i en helt obetydlig diskussion. En sådan situation skulle kunna vara om man är några som käkar lunch ute mellan föreläsningarna för att ta ett exempel. Dessa diskussioner brukar vara av det mest triviala slaget, men skulle man säga något som inte stämmer kan du ge dig fan på att en liten moralvakt ska lägga in ett veto!

Jag blir fan arg av att skriva det här!! ARRRRRRRRRRRRGHHHHHH!!!

För övrigt har jag och min grupp (8) haft King Kong Maraton idag. Vi kom fram till att Kong var en riktig man och att kvinnor inte ens kan gå utan hjälp från en man. Sen slog jag följe med Lali, Camilla och en kompis till Camilla vars namn jag misslyckades med att lägga på minnet.. tror det var Evelina eller nåt? Förlåt! jag var hungrig okej? nu sitter jag och sörplar kaffe..

Puss och Hej! // Gud Allsmäktig a.k.a Timon

Uppdatering.

Det var (återigen) länge sedan jag uppdaterade min blogg. Jag är jävligt dålig på att skriva något överhuvudtaget i min blogg. I och för sig kan det bero på att jag faktiskt är en mycket upptagen människa. Eller, ja, ehm... Jo jag är en väldigt upptagen människa. Det måste jag nog vara. Eftersom det känns som att jag inte har någon fritid. Jag går till skolan kommer av någon outgrundlig anledning hem till kl 16 varje dag! Fattar inte hur det går till?! Kan någon förklara? Efter att jag kommit hem gör jag mig någon macka och slappar någon timme.. Sen antingen sitter jag i telefon en stund med Lena, min underbara lilla flicka, eller försöker att finna tid över till att plugga. Alltså jag försöker läsa de böcker som står på litteraturlistan till kursen!

Helt plötsligt är klockan 23 och jag sitter här och undrar vart dagen tog vägen? Visst jag tog emot mitt lilla skrivbord idag.. haft föreläsning mellan 10 och 16 handlat på hemköp kollat på hockey och druckit lite öl också... men jag har fan inte fått något nyttigt gjort. Jag är så jävla kass på att säga ifrån till folk att jag verkligen behöver läsa det här.. Eller jag har inte tid att hitta på något just ikväll... jag kan verkligen inte.

Det är ett problem jag har.. ett av många som jag säkerligen kommer att ta upp och en del har jag redan dragit upp.. I morgon OM Jag skriver i bloggen (hoppas) kommer det att handla om min bror duktig attityd.

Mycket nöje! MVH Gud allsmäktig