Kan inte poängteras för mycket...

Råkade av en mindre slump just läsa ett äldre inlägg.. mer sentimentalt sådant...
Det återväcker minnen och känslor från min barndom som alltid kommer påverka hur jag ser på mina föräldrar och vilken sorts person jag önskar att jag kunde vara.. Jag har ett enormt ideal som jag försöker påtvinga mig själv att både uppflylla och samtidigt acceptera att jag kanske aldrig kommer bli den starka, ärliga och karaktärsfasta personen. Utan kanske, eventuellt med lite tur god vän med någon som lever upp till detta ideal...

Saknad och tomhet

ingen stress...

... Eller?

Idag har vi haft "slutseminarium". Det var lika slutgiltigt som åtminstone kändes det så.. ingen grupp hade väl kommit särskilt långt med sitt arbete.. förutom The Kenny och hans sidestepmaster Tobi Kei Kenobi som spelat väldigt mycket CoD 4.

Vi å andra sidan hade syftningsfel i syftet och behöver en ny teori och en vassare metod.. allt ligger på stekbordet och väl i stort sätt redo att vändas upp på papper... eller? får se imorn tänker släpa med mig min släpbara dator till skolan i alla fall för att ge sken av att vara produktiv.

Till de roligare nyheterna hör att Sverige otippat tagit sig till Semi-final i Ishockey vm.. Tjeckien föll snöpligt på en turpuck som gled i mål till Tre Kronors fördel.

Dock känns min stress och den lilla glädje hockeysegern skänkte mig trivial jämfört med det som hänt i Burma och Kina... Likaså den kommande presidentvalskatastrofen i USA får mig att känna en djup och omstörtande oro för människorna som berörs, inklusive mig själv.  Nu är jag hungrig och skall ta mig fan äta någon.

Inga fler hjältar!

Har efter långt gnetande och snålande uttökat min samling av spel. Jag har av någon anledning svårt att få ork att skriva nåt på bloggen. Men ikväll ska det bli kors i alla tak!

Packade ikväll upp spelet No More Heroes! till mitt Wii. Det har enligt mig varit väldigt glest mellan utgivningarna av spel som har det där lilla extra. Men, Suda51 har hittat ett vinnande koncept och det i ett spel till Wii! Jag är ofta frustrerad över att utvecklarna väljer att göra spelen till de konsoler som verkar basera sitt så kallade nyskapande kring mer och mer avancerad grafik!
Wii å andra sidan har ett riktigt innovativt kontrollsystem som nog är det enda som tyder på en ny generation av konsoller i grafikträsket.

Jaja, nu till pudelns kärna!

Jag har lirat No More Heroes! i drygt 2 timmar och jag är hittills positivt överraskad av användandet av kontrollen i spelet! den använder Wiimote och nunchuck effektivt utan att hamna i ett evinnerligt kontrollviftande utan gör det till ett bonusmoment! Det är dessutom stilistiskt riktigt snyggt med massor av seriekänsla! Jag har så här långt bara gillat det jag upplevt! men återkommer med en djupare genomgång efter helgen!

I övrigt gäckar våren utomhus och gör mig kluven till en spelhelg! Men men.. vill nån hitta på nåt tror jag att både Lena och jag skulle uppskatta en slapp dag i parken. Kanske lite grilla med? eller? Säääker?
hohohoo!