Uwe Boll.. hehe

Jag måste först lägga en brasklapp. Jag tycker faktiskt om film och jag försöker se film så mycket som möjligt.. Men eftersom jag alltid hamnar i något slags limbo mellan att välja en film att se och kommentera och fastna i någon TV-serie blir detta svårt. Ett uppdrag som senare har försvårats av den brutala skrotningen av min hårddisk! Jag uppskattar verkligen bra film! Hur mycket man än önskar att det bara är en mardröm kommer det ständigt nya utfall av ren och skär filmironi från The one and only Uwe Boll!

Ja, hans produktioner är ren och skär smörja. De saknar överhuvudtaget handling och karaktärsdjup, skådespelar- och regiprestationer är långt under botten, men ändå finns en glimt av briljans! Antingen det, eller så övertolkar jag bara så in i helvete! För jag VILL verkligen tro att Uwe medvetet driver med TV-spelsfilmen. Jag vill tro att han hånar hela filmbranschen och är vår tids störste samtidskritiker. Man gör inte detta på allvar!

Det senaste som kläcktes i hans briljanta hjärna var i alla fall att släppa trailern till FarCry filmatiseringen. En film med lika djup storyline som spelet ifråga. Han lyckas alltid få ihop pengar till sina produktioner, så han måste producera porr mellan alltihop, eller? Var skulle han annars hitta de briljanta skådespelarna?

Uwe Bolls Far Cry

Sedan har han en fantasy-produktion som talar helt för sig själv. Den är baserad på PC-strategi blaha spelet Dungeon siege vilket också det saknar story helt och hållet! det är som hittat för denna samhällsdebattör som verkar vilja påskina vilken fördummande kraft dessa spel är för vår allt mer alienerade och degenerade ungdom!
Vill bara citera en kommentar på den följande länken:

"Den ligger redan på IMDB Bottom 100 :D Jason Statham är väl inte så jättekonstigt, men John Ryss Davies, Ray Liotta, Burt Reynolds och Ron Perlman är ju mycket bra skådisar allihopa, hur kunde de gå med på det här?"
Ja, hur kunde de? Jag förstår inte vad personen baserar detta påstående på. När kunde mna räkna Burt Reynolds som en "bra" skådespelare?

In the Name of the King

Kommentarer är nu överflödiga.. kolla in hans trailers och skratta åt människans enfaldighet! längtar efter att få se en trailer för Postal-the movie!

RSS 2.0